Участниците в блокадата на Орлов мост искат полицията да им върне

...
Участниците в блокадата на Орлов мост искат полицията да им върне
Коментари Харесай

Протестиращите искат полицията да им върне отнетите палатки и лични вещи

Участниците в блокадата на Орлов мост искат полицията да им върне отнетите движимости от нощта на 2 септември. Те се събраха пред столичното Второ районно ръководство. Акция им е под наслов " Нека дружно да си вземем движимостите, които бяха отнесени от окупационния лагер ". Припомняме, че управляващите отстраниха палатковите лагери пред Софийския университет и на Орлов мост след конфликтите на пл. " Независимост " като част от движимостите на протестиращите бяха иззети. 

Един от участниците в акцията описа пред БНР, че в палатката е имало цяла мебелировка - облекла, спален чувал и към този миг няма по какъв начин да потвърди, че това са неговите движимости и няма по какъв начин да си ги вземе от пожарната, където се намират движимостите на всички от палатковите лагери, които бяха блокирали три кръстовища в София.

В обществените мрежи протестиращите са създали описи с движимостите, които желаят да им бъдат върнати, включващ палатки, сгъваеми маси, транспаранти и шатри. Демонстрантите настояват, че процедурата е сложна и не могат да си върнат движимостите. 

А от Столична дирекция на вътрешните работи обявиха, че е необходим единствено документ, който да удостовери, че те са притежателите. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР